Run4life RomjulsUltra med Ultratrimmen pågikk i dagene fra 25. – 31.desember. Og som for Adventsløpet var det trimversjonen, der det var om å gjøre å sanke flest mulig kilometer, som fenget mest.

.
Frode Johansen sanket flest kilometer i Ultratrimmen

25 deltakere sendte inn 124 løpeturer på til sammen 1.717,5 kilometer!

Aller lengst løp Frode Johansen fra BFG Bergen Løpeklubb med hele 219,8 km! Det gir et dagssnitt på 31,4 km. Når Johansen i tillegg løp hele 644,4 km i Adventstrimmen – nest lengst – har bergenseren altså løpt utrolige 864,2 km i desember. Og da er dagene mellom 21. og 24. desember ikke regnet med.

Nest lengst i Ultratrimmen løp Kirsti Johnsen Skåtøy fra Egersund IK og Team Sportsmanden med 150,3 km. Ultraløper Skåtøy løp også tredje lengst i Adventstrimmen med sine 428,3 km.

På tredjeplass fulgte Anna Margrethe Tråve fra Lærdal IL og Team Sportsmanden med 128,4 km i Ultratrimmen. Også hun løp langt i Adventstrimmen med 321,2 km.

Morten Vestvik (124,7 km) og Christine Ringstad (107,1 km) loggførte også over 100 kilometer – og hele 23 klarte primærmålet på til sammen å løpe minimum en ultradistanse på 50 km i løpet av romjulen!

3 løp RomjulsUltra 50 km

Deltakelsen på de to ultradistansene var ikke like god. Tre mann fullførte imidlertid 50 km. Knut Engmann fra Tjøme Løpeklubb og Team Sportsmanden løp raskest på 5.00.40. Frode Johansen sin tid på 5.32.03 var på sin lengste tur i romjulen på hele 56 km, og Henrik Løwe Johnsen fra Ski var tredjemann som fullførte 50 km på 5.51.26.

Gratulerer til alle som deltok både i RomjulsUltra og Ultratrimmen!

Her er alle premievinnerne

Vinner av kilometersankingen, Frode Johansen vinner et par snørefrie lisser fra Unchain.
Johansen vant for øvrig også et par solbriller etter Adventstrimmen. Se alle premievinnerne fra det løpet her.

Revolusjonerende snørefrie lisser fra Unchain gjør løpeturene enda enklere.

Følgende har vunnet uttrekkspremier:

Et par løpesokker av merket Steigen fra run4.no: Gry Merete Braadli

Et par solbriller fra run4.no: Kjell Vidar Opdal

Munnbind i tøy fra Sportsmanden: Inger Johanne Klokset

Gratis start i Krokskogen Halvmaraton 2021: Hege Nordlie

Hans Edgard Rakeie (t.h.) spanderer enda en gratis start til det flotte løpet Krokskogen halvmaraton i 2021. Her med Tommy Støa og vinner Marthe Katrine Myhre etter løpet i 2016. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

.
To deltakerne i de tre juleløpene i regi av Run4life; Adventsløpet, RomjulsUltra og NyttårsLøftet vinner et gratis medlemsskap i Løpetrening.no. Disse trekkes senere.

På forhånd sa vi at alle som klarer 50 km får tilsendt løpets medalje i antikk gull i posten etterpå. Vi velger imidlertid å gi medalje til alle de 25 som har deltatt, også til de som ikke nådde dette målet denne gangen. Medaljene er under utsendelse og vil forhåpentligvis komme frem allerede denne uken.

På vei i posten

Alle resultater fra Run4life RomjulsUltra og Ultratrimmen 2020

Glimt fra innsendte bilder

NYTTÅRSBAD! Noen tar det litt lenger enn andre. Morten Vestvik er kjent for både å løpe mye, og gjerne avslutte løpeturen med et bad. Så også etter årets siste løpetur på nyttårsaften i 2020: “Da var dag 7 i Ultratrimmen unnagjort. 22,8 km løpetur i formiddag sammen med 33-34 andre sprekinger i Haugesund (forsidebildet). Jeg hadde på forhånd annonsert bading ved målgang, men vi var kun 2 stk. som våget oss uti det noe småkalde Eivindsvatnet (3 grader i vannet og 4 grader på land)”
Gry Merete Braadli løp 59,3 km i romjulen og vant også et par løpesokker.
Fra en av løpeturene i romjulen.
Foto. Gry Merete Braadli
Sånn så det ut på vei til Stord…
… der Inger Johanne Klokset la en av sine løpeturer i Romjulstrimmen, på sin vei hjem fra Bergen til Haugesund.
Fine løpsforhold i Oppegård i romjulen.
TAKK FOR INNSATSEN! Primus motor Frode Monsen med medalje etter fullført Ultratrimmen.