Kilometersanking,  Run4life Februar Challenge

Andrew Tillery vant Februar Challenge

Andrew Tillary fra Muthaiga Striders (til venstre på bildet) løp suverent lengst i Run4life Februar Challenge. På de 28 dagene tilbakela norsk-amerikaneren hele 600 kilometer. Det tilsvarer en drøy halvmaraton, eller snaue 21,5 km per dag i gjennomsnitt.

På andreplass kom Morten Vestvik fra Team Sportsmanden med 476 kilometer, mens Paul Tollefsen fra Team Tepa tok tredjeplassen med sine 362 kilometer totalt i konkurransen.

Mens de to første kun har loggført løping, har Tollefsen også gått 131 kilometer på ski. Langrenn teller 50 %, så sammen med 297 kilometer med løping, gir dette altså 362 kilometer omregnet.

Asbjørn Kvernrød og Svein Eirik Pettersen løp også begge over 300 kilometer.

Lengst på ski gikk golf-entusiast og Leeds-supporter Rolf Lønstad fra Team Sportsmanden med 198 kilometer.

Flest kilometer av kvinnene loggførte Merete Bolin, som endte med 232 kilometer. Som så ofte i Løpskarusellen, var det en intern kamp mellom henne og Inger Johanne Klokset, som sluttet på 220 kilometer.

WELL DONE! Andrew Tillary etter sin avsluttende halvmaratondistanse i Hordnesskogen i Fana 28.februar. På forsidebildet er han i “parløp” med Frode Johansen under Bergen Ultra i 2015, der de to tok dobbeltseier. Johansen ble for øvrig også nummer 2 i Run4life Adventstrimmen, der han løp 644 km i perioden 1.-20.desember 2020.
(Foto forsidebildet: Marit Ryland)

Vinter5k og Vinter10k

Vinter5k og Vinter10k for februar ble begge vunnet av Jan Billy Aas og Inger Johanne Klokset fra Team Sportsmanden, med henholdsvis 18.20 og 42.01 for Aas og 22.51 og 46.33 for Klokset.

Deltakelsen var begrenset, med 20 i Kilometertrimmen, 9 på 5 km og 7 på 10 km. Men engasjementet i Facebookgruppen Løpskarusellen, der deltakerne legger ut bilder og resultater, var upåklagelig!

Aller resultater Februar Challenge

Mars Challenge er i gang – men det er ikke for sent å bli med

Oppfølgeren Run4life Mars Challenge har for lengst startet. Men det er ikke for sent å melde seg på denne. I Kilometertrimmen kan du da selvsagt fortsatt melde inn alle treningsturer fra og med 1.mars.

Både vinner av Kilometertrimmen i februar Andrew Tillary og vinner av tilsvarende konkurranse for januar, Kirsti Johnsen Skåtøy, som da loggførte hele 648 km, meldte tidligere sin deltakelse i mars, så det kan i tilfelle bli litt av en duell!

Vinter5k og Vinter10k fortsetter også ut mars, men du kan også gjøre som verdens beste kvinnelige maratonløper i klasse K75 Vera Nystad, å melde deg på distansene Mars Maraton eller Mars Halvmaraton. Vera har meldt seg på begge to.

Resultater NyttårsLøftet med Kilometertrimmen for januar

Påmelding Mars Challenge her

Blir det noen duell mellom de to siste vinnerne, Andrew Tillary og Kirsti Johnsen Skåtøy (bildet) i mars?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!