Jule-og nyttårsløpene,  Kilometersanking,  NyttårsLøftet,  Nyttårstrimmen,

Kick-start det nye året med NyttårsLøftet – nå også med langrenn!

NYHET: Langrenn teller nå også med! Påmelding mulig helt til 20.januar!

Har du et nyttårsforsett om å være litt mer aktiv eller trene litt mer i 2021? Eller litt mer målrettet? Kanskje bare løpe av deg litt av julekaloriene? Uansett kan du få en ekstra piff og starthjelp med å delta i NyttårsLøftet! Her samler man kilometer i hele januar og det blir fine uttrekkspremier underveis ettersom man når ulike milepæler. Og alle får en fin deltakermedalje i tillegg. Så meld deg på og start det nye året med Run4life NyttårsLøftet 2021! Du kan melde deg på helt frem til og med 20.januar! 

Konseptet er ment å være enkelt på en motiverende måte – nå også med langrenn som en mulighet! (Oppdatert)
–Det er flere som ulike steder har ytret ønske om at vi kan ta med langrenn i NyttårsLøftet, så da imøtekommer vi selvsagt det. Det viktigste her er jo å skape aktivitet og inspirasjon! Det blir laget egne lister for løp/langrenn, og en hovedliste i NyttårsLøftet der langrennskilometer teller 50 % av løping. Altså at en langrennstur på 30 km tilsvarer en løpetur på 15 km. Så da er det bare for dere som går mest på ski i januar å også melde dere på NyttårsLøftet
, forklarer arrangøren.

Påmelding

Du kan melde deg på helt frem til og med 20.januar og etterregistrere alle resultatene dine etter 1.januar.

Du melder deg på ved å fylle ut “navn og nummer” i dette enkle påmeldingsskjemaet. 

Eller du kan bare vippse påmeldingsavgiften på kr 300 til nummer 9916 9563, merket NyttårsLøftet. 

Deltakerne får en stor og flott medalje og muligheter til å vinne mange fine premier!

Nytt premiedryss

NyttårsLøftet er det siste av tre juleløp i regi av Run4life. Som i Adventsløpet og RomjulsUltra vil det være medalje og fine premier – ja enda flere denne gangen! Hovedpremien blir som i Adventsløpet et par flunkende nye vinterløpesko fra Icebug! 

Og run4.no spanderer et par løpesokker fra Steigen og et par solbriller fra Goodr. Krokskogen Halvmaraton tilbyr gratis start til en heldig deltaker i 2021, Icebug stiller også med fine buffer til vintertreningen og Sportsmanden spanderer nye munnbind i tøy til flere av deltakerne. 

To heldige vinnere får også gratis medlemskap fra Løpetrening.no, som trekkes ut blant de som har deltatt i minst ett av de tre juleløpene! 

Les mer om premiene her (artikkelen er fra Adventsløpet, men de fleste er med også denne gangen)

I tillegg: Den av hvert kjønn som samler flest kilometer i løpet av januar vinner en nyttig premie i form av 4 esker med Lactoferrin Gold – kosttilskuddet som Årets kvinnelige friidrettsutøver og Norges beste kvinnelige ultraløpet Therese Falk har sverget til i flere år – og som hjelper på restitusjon og bidrar til å øke blodprosenten. Har man løpt mye i januar kan nok dette trenges for noen og enhver. 

Vi trekker også enda noen flere heldige milepælsvinnere underveis i NyttårsLøftet som vil motta to esker med Lactoferrin Gold, i tillegg til at vi altså trekker ut buffer, munnbind og andre premier. 

Du kan også kjøpe Lactoferrin Gold til spesialpris her.

Så det er mange fine premier som motivasjon underveis og etterpå til deltakerne!


Rapportering av resultater

Vi oppfordrer alle til å sende inn dagens økt fortløpende i Facebookgruppen Løpskarusellen, med bilde av klokke, stravafil e.l., gjerne ledsaget av et bilde eller to fra løpeturen som felles inspirasjon til gruppen! For hvert innlegg i Facebookgruppen får man også ett lodd til uttrekkspremiene, så jo mer aktiv du er både med antall løpeøkter og med å dele postene med resten av gruppen, desto større er sjansen til å vinne fine uttrekkspremier! 

Du kan også sende inn resultatene “på vanlig måte” via dette skjemaet.


Lag ditt eget nyttårsløfte til deg selv!

Målet som alle kan klare i NyttårsLøftet er å sanke 100 km i løpet av januar. Deretter er det “måltrapper” på 200 km, 300 km etc. med litt stas og ekstra premiesjanser for de som klarer de ulike trappetrinnene. 

Så da gjenstår det bare å sette ditt eget mål for januar og å bli med på NyttårsLøftet 2021! 

Navnet har altså en dobbeltbetydning; nemlig at man setter seg selv et mål (et nyttårsløfte) – samt at man med dette også kan løfte seg selv litt form- og motivasjonsmessig og kick-starte det nye året – et år som forhåpentligvis vil bli mer normalt enn det vi er i ferd med å legge bak oss på andre måter. 

Godt nytt år – med NyttårsLøftet 2021!

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER: Bildet er fra vinterlige forhold under Ribbemaraton i 2015. Merete Bolin og Karin Helena Sjøberg har ikke været stoppe seg. 
Foto: Marit Ryland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!