Høstkarusellen,  Løpskarusellen 2020

Siste innspurt i Løpskarusellen!

Løpskarusellen 2020 går nå snart inn i sin siste uke. Mandag 30.november er siste dagen i karusellen, som arrangeres for tredje året. Så nå er det bare å starte langspurten!

Du har fortsatt to helger og seks ukedager igjen, men skal du fullføre en, to eller alle tre distansene som inngår i karusellen; 5 km, 10 km og halvmaraton, eventuelt forbedre tiden din, så begynner det å haste.

Forrige helg tikket det inn en del resultater, blant annet var det flere som var påmeldt Vintermaraton på Jessheim som erstattet dette med en innsats i Løpskarusellen i stedet, da førstnevnte dessverre måtte avlyses.

Perset med over 5 minutter!

En av dem var Anne Renate Bergtun fra Asker Skiklubb, som knuste sin tidligere pers med over fem minutter da hun løp halvmaraton på Føyka stadion på 1.38.04.

– Da ble det virtuell halvmaraton på bane i dag – som erstatning for morgendagens avlyste løp på Jessheim. Jeg perset på halvmaraton med fem og et halvt minutt, så her er det bare å gratulere, skrev Bergtun selv, veldig fornøyd og litt spøkefullt i Løpskarusellen sin Facebookgruppe.

SMADRET PERSEN: Anne Renate Bergtun i aksjon på Føyka stadion.
(Foto: Privat)

En annen som imponerte var spydebæringen Marius Borger, som hadde planlagt å løpe på Jessheim, men som nå i stedet løp halvmaraton på sterke 1.19.08 i Løpskarusellen i den raske løypen til Perseløpet.

Kameraten Roar Tomter fulgte opp med 1.40.46 i sitt halvmaraton på hjemmebane i Askim. På forsidebildet er de to fra testløpet Mor i nøden-mila tidligere i høst, med Borger fremst og Tomter bak. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Mens Steinar Lien noterte seg for 1.41.30 i en ikke helt lett løype rundt Gjersjøen i Oppegård.

– Jeg var bestemt på å avslutte sesongen med en halvmaraton på Jessheim. Da det ble avlyst var Løpskarusellen et godt alternativ. Jeg var uheldig med været og hadde endel motvind langs Gjersjøen og fikk det litt opp mot Greverud skole og måtte jobbe hardt de siste 8 km for å komme ned mot 1.40, sier Steinar Lien til Sportsmanden og Oppegård Avis.

Les mer om det her:

Feiret bursdager med halvmaraton Gjersjøen rundt

Kameratene Steinar Lien og Christoffer Ladstein (bak) fra Team Sportsmanden hadde en tett halvmaratonduell, uten at de visste om det…

Evigunge Vera Nystad den mest aktive!

Men nok en gang er det en av de eldste deltakerne som imponerer mest, og som sender inn flest resultater. Evigunge Vera Nystad er da ikke hvem som helst, men en av verdens beste veteraner over 70 år på maratondistansen. Nylig løp hun halvmaraton tre dager på rad under ferien sin på Puerto Rico. 11., 12. og 13.november loggførte hun tre løp med tider fra 2.06 til 2.15, og den beste tiden var på dag tre.

– Dette løp jeg uten oppvarming på ganske skummel vei og sti, før jeg kom til Amadores og strandpromenaden, forteller hun.

Og ikke nok med det. To dager senere, søndag 15.november, løp Vera like god både 5 km – på 27.12 – og 10 km – på 53.26!

Vera Nystad fyller 75 år i desember.

5 I UKEN!: Her er ett av hele fem løp som Vera Nystad sendte inn til Løpskarusellen bare i forrige uke!

Så er du ikke påmeldt, er det enda ikke for sent! Det er enda “god tid” til ikke bare å løpe en av distansene, men alle tre!

Siden Høstkarusellen er den siste del-/sesongkarusellen i Løpskarusellen, gjelder selvsagt det som står her også for Høstkarusellen.

Påmelding kan gjøres her

Resultater kan sendes inn her

***

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!