10 km,  5 km,  Kilometersanking,  Run4life Februar Challenge

Run4life Februar Challenge – nye motivasjonsmuligheter

Etter suksessen med NyttårsLøftet følger Run4life opp med Februar Challenge.

Om du deltok i NyttårsLøftet og dette ga mersmak, så kan du nå fortsette å sanke kilometer i Februartrimmen – det være seg med løping eller på langrennsski. Eller du kan selvsagt begynne med blanke ark bare for februar. Og savner du å løpe en konkurranse på tid – dog virtuelt – så kan du nå teste formen i Winter5k eller Winter10k.

Til sammen utgjør dette Run4life Februar Challenge.

Som navnet antyder, kan du delta i hele februar måned.

Påmelding kan du gjøre HER

Resultatene kan rapporteres ved å legge inn et bilde av klokken eller av økten fra en treningsapp i Facebookgruppen Løpskarusellen, der deltakerne heier på hverandre.

Eller man kan rapportere mer anonymt i eget skjema HER.

Som for NyttårsLøftet så avregnes langrenn til 50 % av løping på sammenlagtlisten i Februartrimmen, men det lages separate lister både for løping og langrenn. Altså om du går 2 mil på ski, så tilsvarer det 1 mil med løping. 2 mil loggføres på listen over langrenn, men i kilometersankingen totalt vil det telle som 10 km.

Tusen takk for et flott og motiverende arrangement! skrev Kirill Neumann etter å ha løpt 228 km i NyttårsLøftet i januar.

Nå er det altså nye muligheter både for Kirill og andre som føler seg fristet i Run4life Februar Challenge.

Paul Tollefsen deltok i NyttårsLøftet, der han sendte inn dette bildet fra en av løpeturene ved Skatvikskaret i Troms. Tollefsen var også førstemann som meldte seg på Run4life Februar Challenge.
Det er flotte skiforhold mange steder i landet, som her på Greverud i nedstengte Nordre Follo. Man kan sanke kilometer i Februartrimmen også på ski. (Foto: Frode Monsen)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!