Jule-og nyttårsløpene,  Kilometersanking,  Ultraløp

Avslutt løpsåret 2020 med RomjulsUltra 50km eller 80km – eller samle kilometer i Ultratrimmen

Det vrimler kanskje av virtuelle løp om dagen, men det er ikke så mange tilbud til ultraløperne. Med Run4life RomjulsUltra kan du i dagene 25. – 31.desember avslutte det spesielle løpsåret 2020 med et ultraløp på distansene 50 km eller 80 km. Er du ikke ultraløper, kan du likevel delta i Ultratrimmen, der du skal samle opp kilometer som til sammen må utgjøre minst 50 km. Fullfører du en av de tre utfordringene i løpet av konkurranseperioden får du både en flott medalje og til sjansen å vinne fine uttrekkspremier.

Fine premier


Av fine premier du kan vinne er gratis medlemsskap i Løpetrening.no, den populære Norgestrøyen fra Din Løpetrøye, løpesokker av merket Steigen og solbriller fra Goodr fra run4.no – og mere til. Se mer omtale av premiene her (fra Adventsløpet, men de fleste premiene er de samme også i Romjulsultra.)

Ultratrimmen er en fin oppfølging av Adventstrimmen, som har slått meget godt an nå i adventstiden. Nærmere 60 påmeldte har her tilbakelagt godt over 5000 kilometer på de første 13 dagene. Hele 21 har løpt over 100 kilometer allerede og aller lengst har Frode Johansen fra BFG Bergen Løpeklubb løpt, med solide 371 km på 13 dager – eller 28,5 km i snitt per dag. 

Foruten uttrekkspremier, blir det også premier til vinnerne av 50 km og 80 km, samt til den som løper aller lengst i Ultratrimmen. 

Alle som fullfører en av de to distansene eller samlet minst 50 km i Ultratrimmen får også en flott medalje sendt hjem i posten etter løpet. 

.
Påmelding og rapportering

Du melder deg på løpet her:

Påmelding Run4life RomjulsUltra og Ultratrimmen

Merk også gjerne for SKAL i Facebookarrangementet her. 

Resultater fra de to ultraløpene kan rapporteres i linken under:

Resultatrapportring RomjulsUltra

Gjerne også publisere resultatet i Facebookgruppen Løpskarusellen, der deltakerne i Ultratrimmen kan legge ut dagens økt fortløpende. Deltakerne i Ultratrimmen trenger altså ikke å sende inn dagens økt i resultatskjemaet, det holder å legge inn bilde av klokka eller økten på Strava e.l. i Facebookgruppen.


Les om et tidligere flott romjulsultraløp og bli inspirert her:

ChampagneUltra flott avslutning på løpsåret

Løp bort ribbefettet med Romjulsultra 2020. Her fra Ribbemaraton i 2015 og fra samme løp i 2014 på forsidebildet – med litt forskjellig vær.
Begge foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Run4life.no / Sportsmanden.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!