Ukategorisert

Kirsti Johnsen Skåtøy vant NyttårsLøftet i januar

Mange lot seg inspirere til en aktiv start på året

Run4life NyttårsLøftet skapte et stort engasjement fra de 40 påmeldte deltakerne. Noen tok det litt lenger enn andre. Og aller lengst strakk Kirsti Johnsen Skåtøy strikken. Fembarnsmoren fra Egersund løp nesten 650 kilometer i januar, desidert lengst av de som deltok. 

Skåtøy løper hver eneste dag, oftest flere ganger om dagen. 

Nylig ble hun omtalt i en stor reportasje i Magasinet til Stavanger Aftenblad – “Løper for å takle livet”. Sammen med ultraløper Simen Holvik, Jone Skjold og Tomas Merkesdal Hall – som også hver for seg bruker løpingen til å komme seg videre i livet med ulik vinkling – løp Kirsti Johnsen Skåtøy 19. desember hele 101 km fra Egersund til Stavanger, også som en del av Adventstrimmen, hun ble nummer 3 totalt. 

– Løping er medisin for meg. Beveger jeg meg ikke, får jeg vondt. Dess lengre jeg springer, dess bedre blir jeg. Å holde meg frisk er motivasjonen, uttalte hun til Magasinet. 

Les mer om dette, se hvem som gikk over 1000 km på ski og alt om den spennende kampen om pallplassene i fyldig reportasje på Sportsmanden.no

Mange løp langt eller gikk langt på ski under de vinterlige og fine forholdene som har vært i store deler av landet i januar.
(Foto: Frode Monsen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!