Adventsløpet 2020 med gavedryss

Bli med på Run4life Adventsløpet 2020, få flott medalje og vinn mange fine premier!

Vi løper julen inn med Adventsløpet 2020 – om det er med en 5 km eller 10 km på tid, eller med å samle kilometer i Adventstrimmen. Målet er å få flest mulig til å svette litt ekstra i juleforberedelsene – enten du vil løpe fort eller mye! Med fine premier underveis i “julekalenderen”!

På julemenyen står Adventsmilen på 10 km og Adventsprinten på 5 km, som kan løpes når som helst i løpet av perioden 1. – 20.desember. Eller du kan delta i Adventstrimmen og samle minst 100 kilometer i samme periode. Klarer du over 240 kilometer – eller en mil i snitt om dagen – vanker det en ekstrapremie – det samme til den som løper aller lengst i Adventstrimmen.

Medalje og fine premier – og så enkelt at alle kan delta!

MEDALJE: Alle som melder seg på Adventsløpet 2020 får en stor og flott medalje tilsendt i posten etter løpet!

UTTREKKSPREMIER: Hver av de tre søndagene i advent i desember måned trekkes det dessuten fine premier i julekalenderen blant de som har deltatt i Adventsmilen, Adventsprinten eller Adventstrimmen. Første trekning er søndag 6.desember, blant de som har registrert et løp eller en aktivitet den forutgående uken. Registrerer du et nytt løp eller aktivitet neste uke, er du også med i trekningen søndag 13.desember. Og til slutt blir det en trekning for alle som har fullført Adventsløpet ved enten å ha deltatt i Adventsmilen, Adventsprinten eller fullført Adventstrimmen med minst 100 km løpt.

Vinn et par Icebug-sko!

Hovedpremien for Adventsløpet 2020 er et par Icebug løpesko til en verdi av kroner 2.199 som en ekstra fin julegave!

Du kan vinne denne nye modellen fra Icebug –
en super sko til vinterløping til en verdi av kr 2.199. Skoen er omtalt slik av Icebug:
NewRun Men’s BUGrip® GTX Pigger
NewRun er den første dedikerte asfaltskoen fra Icebug. Høy komfort var i fokus når vi utviklet denne skoen, derfor var det naturlig at den vanntette overdelen med GORE-TEX® ble kronet med BOA® Fit System. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig. Mellomsålen er godt dempet og den brede basen gir både stabilitet og komfort på lange distanser. 7 mm dropp føles naturlig gjennom hele steget. BUGrip med 17 dynamiske stålpigger gir den et enestående grep!
Foto: Icebug

Men vi har også mange andre fine premier som vil drysse over deltakerne i Adventsløpet og de påfølgende juleløpene Run4life RomjulsUltra og Nyttårsmaraton:

løpesokker fra Steigen
briller fra Goodr, levert av run4.no
Norgestrøye fra Din Løpetrøye
lissesystemet Unchain Lacing System
buffer fra Icebug og Right To Play
gratis startkontingent i Krokskogen halvmaraton 2021
–gratis startkontingent i Skåbu Fjellmaraton 2021 (maraton eller halvmaraton)

–munnbind fra Sportsmanden

Vinn medlemsskap i Løpetrening.no!

Og sist, men ikke minst – deltar du i Adventsløpet eller de andre to juleløpene til Run4life, er du med i trekningen av 2 valgfrie medlemskap med fri tilgang til ditt eget treningsprogram fra populære Løpetrening.no!

Les mer om premiene her

Følg også med i Facebookgruppen Løpskarusellen og på Instagramkontoen @run4life.no !

FÅ DITT EGET TRENINGSPROGRAM! Andreas Gossner er faglig ansvarlig og daglig leder for Løpetrening. Nå spanderer han to gratis medlemsskap til deltakerne i Run4life og Sportsmadnen sine juleløp. Du er med i trekningen av 2 valgfrie medlemskap med fri tilgang til det antall uker et treningsprogram varer; –Et 5km-program har 12 ukers program – 10km-program har 14 ukers program – et halvmaraton-program har 16 ukers program og et maraton-program har 20 ukers program, forteller Andreas.
Foto: Løpetrening.no

Enkelt og moro

Vi gjør dette veldig enkelt.

PÅMELDING:
Du melder deg på ved å fylle ut navn og adresse (for eventuell premie) i skjemaet her.

Eller du kan bare sende en mail til frode@sportsmanden.no merket “Påmelding Adventsløpet” – med navn og adresse.

Påmelding og medalje fritt tilsendt koster kr 250.
Du er først registert påmeldt når du har vippset kr 250 til nr 9916 9563, merk innbetalingen med Adventsløpet.

RESULTATREGISTRERING:
Du sender inn resultatet enten via skjemaet her.
Eller enda enklere ved bare å ta bilde av klokken eller skjermdump fra Strava eller annen treningsapp og legge det ut i Facebookgruppen til Løpskarusellen, som du finner her.

I denne lukkede Facebookgruppen (alle kan bli medlemmer, men ikke alle er like glad for at alle andre kan se alt som man publiserer) må du gjerne uansett legge ut et bilde og noen ord når du har løpt 5 km i Adventsprinten, 10 km i Adventsmilen eller fra dagens løpetur på vei til 100 km i Adventstrimmen. Det er jo bare moro hvis flest mulig kan oppildne, oppmuntre og motivere hverandre litt i denne ekstra spesielle adventstiden.
Så jo flere som deltar aktivt i Facebookgruppen, desto bedre!

Løp julen inn med Adventløpet, med medalje og uttrekkspremier!

Jule-trippelen! Tar du utfordringen?

Og ikke nok med det. Vi arrangerer også Romjulsultra og Nyttårsmaraton. Mer info om de arrangementene kommer.

Alle som fullfører Adventsløpet, Romjulsultra og Nyttårsmaraton vil få tilbud om gratis innmelding og medlemsskap i Team Sportsmanden for 2021! Så står du på litt ekstra i førjuls- og juletiden, kan du altså bli innlemmet i denne herlige gjengen på “Wall of Fame”!

Med Run4life sine tre jule-arrangementer har du nå alle mulige grunner til å hente frem litt ekstra motivasjon både i adventstiden, i romjulen og ved overgangen til det nye året!

Følg med her på hjemmesiden lopskarusellen.no, i Facebookgruppen Løpskarusellen og på instagramkontoen @run4life.no

Finn løpegleden alene eller sammen med andre i forjulstiden.

Bilder (der annet ikke er spesifisert): Frode Monsen / Sportsmanden.no

– – –

* Inntektene fra påmeldingsavgiftene går først til å dekke kostnader til medaljer og premier. Eventuelt overskudd går til drift av nettmagasinet Sportsmanden.no, som siden oppstart i 2012 er drevet på idealistisk og ulønnet basis, med store underskudd - og med en enda mer krevende situasjon som følge av koronakrisen. Din deltakelse vil altså være et lite bidrag til å sikre videre drift av Sportsmanden.no, forhåpentligvis til glede for leserne og alle som er glade i mosjonsløp og idrettsglede.