Løpskarusellen 2023,  Xtep løpesko

Merete Bolin og Jan Rune Nuland dominerte i Xtep Løpskarusellen 2023

Jan Rune Nuland og Merete Bolin (bildet) er to ganske vanlige mosjonister fra henholdsvis Karmøy og Langhus som ikke har vunnet så mye i sine løpskarrierer. Begge dominerte imidlertid stort i Løpskarusellen 2023!

Jan Rune Nuland innledet året med å vinne NyttårsLøftet 2023 med hele 880 km tilbakelagt i årets første måned! Og Nuland fulgte senere opp med å dominere i Løpskarusellen. Det ble seier både på 3 km, 5 km og maraton, samt andreplass på 10 km og 3.plass på halvmaraton! Så man kan trygt si at 2023 var Jan Rune Nuland sitt store år!

Deltakelsen var ikke all verden, men det viktigste er som kjent å delta, og det er i hvert fall en forutsetning for å ha sjanse til å ta medalje eller å vinne. En kjent problemstilling blant annet i Norgesmesterskap for veteraner.

På kvinnesiden var deltakelsen enda lavere, og Merete Bolin stakk av med seieren på alle distanser fra 3 km til halvmaraton!

Jan Rune Nuland har gjort kjempestore fremskritt i 2023 og markert seg med bravur i Xtep Løpskarusellen.
Merete Bolin etter en av sine mange starter i Løpskarusellen. På forsidebildet er hun avbildet etter det som siste seg å holde til seier på 3 km på Ski stadion.


Alle resultatene fra Løpskarusellen 2023 finner du her.


Løpskarusellen takker navnesponsoren Xtep Nordic, som har gitt 10 % rabatt til alle deltakere i Xtep Løpskarusellen 2023 for kjøp av disse fenomenale skoene i Xtep Nordic sin nettbutikk, som du finner her.

Xtep sine sko er kjent både for sin fantastiske løpsfølelse, slitestyrke gode grep – og fine farger! Med denne modellen, 160X 2.0, ble det både seier i damenes konkurranse og 3.plass hos mennene i Paris Marathon 2023.
Foto: Merete Bolin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!