Invitasjon,  Påskeløp

Bli med på Løpskarusellens uformelle påskeløp i Ski – du har to sjanser!

Sportsmandens Løpskarusell 2019 er i full gang og det tikker jevnlig inn med resultater. Hva med å bruke det flotte påskeværet som er meldt for store deler av landet til å teste seg med et løp i Løpskarusellen?

Nå har du også to muligheter til å bli med på et felles løp i påsken.
Første sjanse er allerede palmesøndag, mens det blir en ny sjanse mandag 22.april.

Begge løpene går i Ski, i samme trasé som Sportsmandens Jubileums 5-er gikk høsten 2017.

RASK LØYPE: Her er Jan Billy Aas ved vendepunktet på 5km i Jubileums 5ern. Forsidebildet er også fra traseen.

Start: Felles start kl 13.00 begge dager – og du kan velge mellom 5 km, 10 km og halvmaraton. For øvrig blir dette et veldig uformelt arrangement tatt litt på sparket, med lave skuldre – men litt mer sosialt enn å løpe alene.

Oppmøte: Møt gjerne ved startpunktet kl 12.30 for felles oppvarming og litt “løpende” info, bokstavlig talt, i deler av traseen.

Vi spanderer en boks med Romega proteinpulver fra silderogn og en pakke med Lactoferrin Gold til to heldige deltakere begge dager!! 

Starten går fra begynnelsen av den gamle jernbanelinjen fra Ski til Ås, som forlengst er blitt tur- og sykkelvei. 

Hvordan komme dit? Kommer du med bil, er det mulig å parkere ved Meny Ski i Eikeliveien 1, inntil Åsveien (riksvei 152), eller på den andre siden av Åsveien, utenfor XXL, Power og Eurosport. Fra begge steder er det omlag 50 meter å gå til start. Det er også mulig å parkere ved Ski Storsenter, derfra er det en liten kilometer til start, og kommer du med tog er togstasjon like utenfor Ski Storsenter.

Tidtaking: Alle tar sin egen tid, som ellers i Løpskarusellen, men her trenger man ikke nødvendigvis egen gps-måling for å dokumentere distansen, da løypen er merket med kilometermerking etter kontrollmåling av løypemåler Vidar Dvergedal i Kondis, både for 5 km, 10 km og halvmaraton.

Påmelding: Dette er primært et arrangement for deltakere i Løpskarusellen, og er du påmeldt i Løpskarusellen er dette selvsagt gratis. Er du ikke påmeldt Løpskarusellen og kun vil være med på ett av disse løpene, er det bare å melde seg på som et enkeltløp til kroner 75.

Påmelding til Løpskarusellen eller enkeltløp kan gjøres her

Fint hvis de som tenker å delta også gir beskjed (helt uforpliktende) på Løpskarusellens Facebookside under innlegget der..

Særlig på det første løpet palmesøndag er det svært kort varsel, så vi regner ikke med at det blir mange som stiller her. Men vil du teste deg sammen med undertegnede og forhåpentligvis et par andre, er det bare å benytte anledningen enten palmesøndag eller 2.påskedag.

Og bor du et helt annet sted eller dette ikke passer, så hvorfor ikke benytte påsken til å teste deg selv med et løp eller to i Løpskaruisellen?

GOD PÅSKE!!

Vil du bli med meg på testløp i påsken, har du to sjanser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!