Invitasjon,  Påskeløp

Run4life Påskeløpene – egen løpsserie med 7 ulike distanser i påsken!

Run4life Påskeløpene arrangeres i samarbeid med Right To Play og er ikke en del av Løpskarusellen. Men løper du 5km, 10km og/eller halvmaraton i Påskeløpene, så kan du også sende inn resultatene til Løpskarusellen.

Og vil du variere med litt andre distanser, så inngår også 3000m/3km, timesløp, 16,1 km (10 miles) og maraton i repertoaret for Påskeløpene, som kan løpes i perioden lørdag 4.april til og med 2.påskedag mandag 13.april.

Les mer om Påskeløpene her:

Run4life Påskeløpene i samarbeid med Right To Play – løp opptil 7 ulike distanser i en variert, virtuell løpsserie i påsken

Veldig glad for å ha med Right To Play som medarrangør i Påskeløpene. 50 kroner av startkontingenten går til den veldedige organisasjonen. Right To Play er en internasjonal organisasjon som bruker lek som verktøy for å skape varige endringer for de mest utsatte barna slik at de får bedret sin livssituasjon, oppfylt sine rettigheter og styrket sine muligheter til å skape sin egen fremtid. Organisasjonen er til stede i 15 land, og sørger hvert år for at 2,3 millioner barn som vokser opp i fattigdom, på flukt eller i krise får lek inkludert i sin hverdag. Right To Play har i 20 år brukt  lek som metode i krisesituasjoner for å bedre barns helse, utvikling og trivsel, noe vi nå også gjør under koronakrisen.
(Foto: Right To Play)

.
Påmelding Påskeløpene
.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!