Helgeløpet

Jon Ilseng debuterte med seier i Helgeløpet 10 miles

Jon Ilseng fra Bøler IF, en av landets beste 50-åringer, var klart best og manglet kun ni sekunder på å sprenge timesgrensen da han debuterte med seier i Helgeløpet 10 miles. Tom Erik Åsen og Knut Bjørn Stokke fulgte nærmest, men i god avstand til “Ilseng-ekspressen”.

På kvinnesiden var det svært tett og langt hardere kamp om seieren. Til slutt var det veteranen Inger Johanne Klokset fra Team Sportsmanden som vant på 1.17.29, drøye halvminuttet foran vinneren av samme distanse fra Påskeløpene, Marte Kjøren fra Lillehammer IF (1.18.10), som på sin side bare var noen sekunder foran Anne Renate Bergtun fra Asker Skiklubb (1.18.24). Tre damer innenfor minuttet her altså.

På forsidebildet er Jon Ilseng (midten) i aksjon i Lørenskog halvmaraton høsten 2017, da han perset på distansen med 1.15.01.
(Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Se større reportasje på Sportsmanden

Resultater Helgeløpet 10 miles

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!