10 km,  3 km,  5 km,  Helgeløpet

Løp 3 km, 5 km eller 10 km – Helgeløpet 5.-7.juni

Den virtuelle løpsserien med Helgeløpene fortsetter. Kommende helg er det litt kortere løp som står på agendaen. Du kan velge mellom 3 km, 5 km eller 10 km. Løp hvor du vil og når du vil i løpet av fredag 5.juni til søndag 7.juni.

Eller du kan slå til med Dobbelen eller Trippelen, om du er ekstra tøff!

Vi får ikke mer moro enn vi lager selv i disse tider. Så bli med på Run4life og Sportsmanden sine virtuelle løp. Vi har arrangert virtuelle løp i tre år nå, lenge før alle andre skulle tjene penger på koronakrisen.

Påmelding

Arrangementet på Facebook

Oversikt over alle Helgeløpene ut juni finner du her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!