10 km,  5 km,  Halvmaraton,  Løpskarusellen 2020,  Vårkarusellen

Ulike vinnere på alle distanser og sammenlagt i Vårkarusellen hos kvinnene

Inger Johanne Klokset knep seieren sammenlagt

Mens Tony Gjerde gjorde rent bord med seier på alle distansene hos gutta, var det adskillig jevnere og større spredning blant kvinnene i Run4life Vårkarusellen. Tre ulike distansevinnere, men ingen av dem fullførte hele Vårkarusellen, så til slutt var det Inger Johanne Klokset fra Team Sportsmanden som vant sammenlagt, foran Anne Renate Bergtun fra Asker Skiklubb. An-Magritt Eide tok den siste plassen på «pallen» sammenlagt i Vårkarusellen.

Se reportasje på Sportsmanden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!