Run4life-løpet

Jan Billy Aas og Inger Johanne Klokset med med 12 og 8 distanseseire i Run4life-løpet!

Run4life-løpet – eller løpene – gikk i måneden 10.juli – 10.august. Her kunne man velge mellom alle tidligere distanser i Helgeløpene.

Med hele 12 distanser – utenom de to ultradistansene som har vært arrangert – på programmet, var det kanskje ikke så imponerende med 63 innsendte resultater.

Imponerende var imidlertid innsatsen til Jan Billy Aas, som ikke bare løper flest virtuelle løp i Norge. Han er helt sikkert også den mestvinnende. (Foto: Christian Nikolai Bjørke / NRK). Jan Billy startet på alle 12 distansene – og vant samtlige!

Inger Johanne Klokset var nesten like suveren hos kvinnene, med 8 distanseseire på sine 10 starter! Kun Merete Bolin og Mildi Urke Andreassen hindret storeslem, med hver sin seier på terrengløpene over 10 km og 5 km.

Gratulerer med strålende innsats både til de to medaljegrossisten og til alle andre. Og tusen takk til alle som deltok i ett eller flere av løpene!