Adventsløpet

Her er premiene i Adventsløpet

Deltar du i Run4life Adventsløpet – på Adventsmilen (10 km), Adventsprinten (5 km) eller Adventstrimmen (løp minst 100 km i adventstiden), så er du med i trekningen av en rekke flotte premier. Vi er veldig stolte over å kunne presentere disse premiene fra våre sponsorer!


Løpesko fra Icebug

Du kan vinne denne nye modellen fra Icebug – en super sko til vinterløping til en verdi av kr 2.199. Skoen er omtalt slik av Icebug: 

NewRun Men’s BUGrip® GTX
Pigger
NewRun er den første dedikerte asfaltskoen fra Icebug. Høy komfort var i fokus når vi utviklet denne skoen, derfor var det naturlig at den vanntette overdelen med GORE-TEX® ble kronet med BOA® Fit System. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig. Mellomsålen er godt dempet og den brede basen gir både stabilitet og komfort på lange distanser. 7 mm dropp føles naturlig gjennom hele steget. BUGrip med 17 dynamiske stålpigger gir den et enestående grep!
Foto: Icebug

.
Medlemsskap i Løpetrening.no

Løpetrening.no har treningsprogrammer for alle nivåer og alle distanser.
Andreas Gossner er daglig leder og faglig ansvarlig.

Presentasjon av Løpetrening.no

Vinn ditt eget nivåtilpassede treningsprogram
Vi i Løpetrening.no er stolt sponsor av Run4life og Sportsmanden sine adventsløp. Alle som deltar på Adventsløpet eller ett av de to andre juleløpene er med i trekningen av to valgfrie treningsprogram – du kan få veiledning her til å finne ditt nivå – når du er påmeldt et av Sportsmandens løp.

Hva er Løpetrening.no?
Løpetrening.no tilbyr treningsprogram med individuell digital oppfølging fra personlig PT. Medlemmene hos Løpetrening.no finner sitt nivå, velger sin distanse og får levert en og en treningsuke. Man er altså medlem nesten på lik linje som på et treningssenter.

Treningsprogram for alle
Inne hos Løpetrening.no kan du velge mellom over 40 ulike treningsprogram. Er du glad i halvmaratondistansen? Vi har program for de som ønsker å løpe under 2,5 timer, eller for de som ønsker løpe under 80 minutter på 21,1km. Vi har program fra 50-100km eller ned til 5km. Alle nivåer, alle distanser. 

Oppskriften
Du får oppskriften fra Løpetrening.no i form av alle ukens treningsøkter. Hver økt er utførlig beskrevet – noen øker er korte, andre er lengre og rolige. De fleste uker har en fartsøkt, dette er økter med litt tempo uten at du avslutter med blodsmak i munnen. Du får oppskriften, sammen med Din PT får du svar på spørsmål du måtte ha – etter programmet er du i stand til å løpe din distanse og oppnå ditt mål.

Finn Ditt Nivå
Du får en gratis anbefaling på det programmet vi tror passer deg best. Måten vi gjør det på baserer vi på noen enkle spørsmål. Denne anbefalingen koster ingen ting, du får en video med hvordan tjenesten fungerer og du får lese mer om det programmet som er anbefalt deg.
les mer om FinnDittNivå her.


Løpesokker og solbriller fra run4.no

Run4.no stiller som sponsor i både Adventsløpet og de to andre juleløpene til Run4life og sportsmanden med 1 par kule sokker fra Steigen og 1 par stilige solbriller fra Goodr!

I nettbutikken kan du bestille enda mer utstyr fra Run4.no
“Riktig utstyr – uansett hva du løper for…”

.
Norgetrøye og skolisser fra Din Løpetrøye

Den populære Norgestrøyen fra Din Løpetrøye kan bli nettopp din!

Se mer fra Din Løpetrøye på instagramkontoen @dinlopetroye og på Facebooksiden Din Løpetrøye!

Med disse revolusjonerende lissene fra Unchain trenger du ikke å knyte skoene!

.
Gratis startplass i Krokskogen Halvmaraton

Vinn en startplass i dette flotte løpet i Krokskogen. (Foto: Arrangøren)

.
Gratis startplass i Skåbu Fjellmaraton

Eller du kan vinne en startplass på maraton eller halvmaraton i vakre Skåbu Fjellmaraton. (Foto: Arrangøren)

.
Munnbind fra Sportsmanden

Vinn et munnbind av tøy fra Din Løpetrøye og Sportsmanden.
Mer info om munnbindet her.

.
Få gratis medlemsskap i Team Sportsmanden

Deltar du i alle tre juleløpene – Adventsløpet, Romjulsultra og Nyttårsmaraton (kommer!) får du tilbud om gratis innmelding i Team Sportsmanden!


Les alt om Run4life Adventsløpet 2020 og meld deg på her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!