Adventsløpet,  Kalenderløpet,  Kilometersanking

Schmelck og Østerås klarte hele Adventskalenderen

Run4life Challenge 2021 ble avsluttet med December Challenge. Dette bestod av to alternativer; enten kunne man delta i Adventstrimmen og samle flest mulig kilometer i perioden 1. – 24. desember. Eller man kunne velge Adventskalenderløpet og åpne flest mulig “kilometerluker” i samme tidsrom.

Lengste distanse i Adventstrimmen loggførte Jan Billy Aas, som endte på hele 627 kilometer. Morten Vestvik (311 km) og Ove Hamre (250 km) var de to andre som klarte trinn 2 i Adventstrimmen, å passere 250 kilometer. 

Deltakelsen i December Challenge var ikke all verden, men to personer klarte kunststykket å åpne alle de 24 kalenderlukene, noe som også tilsvarer 300 kilometer totalt. Dette var Veronica Schmelck fra Moss IL og Rolf-Erik Østerås fra Northern Runners. 

Gratulerer!

Her er alle resultatene fra December Challenge 2021

Veronika Schmelck klarte hele julekalenderen i December Challenge.
Morten Vestvik tilbake hele 311 km, mens Inger Johanne Klokset noterte seg for 151 km i Adventstrimmen. Morten la ut dette bildet (og forsidebildet) etter en tradisjonsrik løpetur i Haugesund på selveste julaften med følgende tekst:
“Tradisjonen tro ble julaften innledet med en nisselueløpetur kl 07.30. En stolt tradisjon på Haugalandet som har pågått i ca. 10 år (vi har ikke helt funnet ut når første løp var) og en veldig fin start på dagen. Flott vær med 5-6 kuldegrader og lite vind.
Da var Adventstrimmen ferdig og det ble totalt 311 km for mitt vedkommende. Må være godkjent det.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!