Kilometersanking,  NyttårsLøftet

Jan Rune Nuland løp lengst i NyttårsLøftet med hele 880 km i januar!

Jan Rune Nuland fra Haugesund løp aller lengst i NyttårsLøftet – Sportsmanden sin motivasjonskonkurranse i januar. Her skulle man sanke kilometer på beina, enten det var løping, gåturer eller langrenn. Hensikten var at man skulle få litt ekstra motivasjon til å “løfte” seg selv formmessig inn i det nye året. Kanskje sette seg et eget mål. 

Den uhøytidelige konkurransen pågikk i hele januar og Jan Rune Nuland tilbakela imponerende 880 kilometer, noe som gir et snitt på hele 28,4 kilometer daglig i januar! Et imponerende tall og noe som man vanligvis forbinder med ultraløpere. Jan Rune er imidlertid ikke en hardbarket ultraløper, men en vanlig mosjonist, som ikke har vært i nærheten av sånne mengder tidligere. 

Etter at han hadde tilbakelagt 242 km på de ni første dagene av måneden, spurte vi hva som skjer:

– Ja det har blitt «noen» kilometer. Jeg har ingen plan utover å minimum ha 10 kilometer pr dag i januar, røpet Nuland da. Det skulle bli mer. Langt mer!

Les resten på Sportsmanden

Firkløver fra Team Sportsmanden som alle deltok i NyttårsLøftet. Jan Rune Nuland (t.h.) løp desidert lengst med 880 km. Morten Vestvik kom på fjerdeplass med 314 km i den uhøytidelige konkurransen – med løpeforbud, mens kona Inger Johanne Klokset ble nummer 7 med 272 km. Arrangør Frode Monsen, som kom noen få kilometer bak kameraten Morten Vestvik gir tommel opp, riktignok etter Haugesund Halvmaraton for noen år siden. 
(Foto: Sportsmanden.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!