10 km,  3 km,  5 km,  Halvmaraton,  Maraton

Invitasjon til Xtep Løpskarusellen 2024

Velkommen til Xtep Løpskarusellen 2024!

For syvende året på rad har vi gleden av å invitere alle løpere og mosjonister til den originale Løpskarusellen! Deltakerne får i år 15 % rabatt på alle løpesko fra Xtep Nordic og vi har nå et early-bird tilbud med hele 40 % rabatt på et par av modellene til Xtep!

Løpskarusellen har vært arrangert helt siden 2018 og er Norges første og originale virtuelle løp, fra lenge før noen hadde hørt om korona og det ble vanlig å arrangere virtuelle løp.

Vårt motto er: «Løp hvor du vil, når du vil – enkelt, motiverende og moro!» 

Du kan løpe i din egen favorittløype, ta tiden selv, sende inn resultatet og delta i vårt unike løpe-fellesskap der vi inspirerer og motiverer hverandre, med 1350 medlemmer i Facebookgruppen Xtep Løpskarusellen!

MARATONDRONNINGEN: Utrolige Liv Berit J. Lystad fullførte hele 42 maraton i Løpskarusellen 2021! 
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Kort om konseptet – enkelt og greit!

Konseptet er veldig enkelt for deltakerne. Du bestemmer selv tid og sted for når og hvor du vil løpe, du tar tiden selv og dokumenterer løpet i form av bilde fra Strava, annen løpe-app eller fra klokken din og legger det ut i Løpskarusellen sin Facebookgruppe. Enkelt og greit. Er du ikke på Facebook, eller foretrekker du å sende inn resultatene, kan dette gjøres på et eget, enkelt skjema. Du må ikke sende inn dette, det er helt frivillig. Konseptet baseres altså på enkelhet og tillit, men vi ber om at du forholder deg til et par veldig enkle kriterier (se nederst i artikkelen) som gjør at konkurransen blir mest mulig rettferdig, og dermed også mer moro for alle!

I Løpskarusellen konkurrerer du først og fremst mot deg selv, men også mot andre likesinnede. Det viktigste er å delta, ha det gøy og bli litt ekstra inspirert i treningshverdagen din. Her er det lov å skryte litt av seg selv – og å heie på andre i vår felles motivasjonsgruppe på Facebook. Motiver deg selv og inspirer andre på veien – og ha det moro samtidig! 

XTEP Løpskarusellen består av distansene 3 km, 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. 

Du trenger ikke å løpe alle distansene, og du velger selv hvilke distanser og hvor mange ganger du vil løpe. Men fullfører du samtlige distanser vanker det litt ekstra heder og ære som Finisher av Løpskarusellen 2024!

Du kan altså løpe hver distanse så mange ganger du selv ønsker i hele konkurranseperioden og det vil bli periodevise resultatlister der du kan se hvordan du ligger an, men kun ditt beste resultat på hver distanse kommer med på resultatlistene. 

Løpskarusellen 2024 starter allerede 1.mars og varer ut oktober. Du har altså åtte måneder der du både kan motivere deg selv og andre, se hvordan din egen form utvikler seg og hvordan du ligger an sammenlignet med øvrige deltakere.

Inspirasjonsglimt fra Løpskarusellen!

Heiekultur i Facebookgruppen Løpskarusellen

Du kan selv rapportere og følge daglig med på utviklingen i Facebookgruppen Løpskarusellen, der deltakere og andre oppfordres til å legge ut egne innlegg. Resultatlister blir lagt ut her på Lopskarusellen.no. Det blir også god dekning av Løpskarusellen på arrangørens hjemmeside Sportsmanden.no.

Løpskarusellen er ment som et supplement til vanlige konkurranser, som egen motivasjon og til felles inspirasjon. Løpskarusellen er svært godt egnet for egne testløp, der man regelmessig kan teste formen i egne favorittløyper, og gjerne bruke det som oppkjøring mot sesongens store mål. 

Vi skal motivere og inspirere hverandre hele tiden! Jo flere som deltar og er aktive i gruppen, desto mer moro og motiverende blir det for alle! 

Deltakerne får 15 – 40 % rabatt på løpesko fra Xtep!

Alle som deltar i Løpskarusellen får anledning til å bestille karbonskoene fra Xtep til rabatterte priser i Xtep Nordic sin nettbutikk. Xtep er sko av topp kvalitet og i det ypperste skiktet av løpesko på markedet. 

Deltakerne får hele 15 % rabatt på alle sko ved bestilling via vår samarbeidspartner Xtep Nordic.

SUPERTILBUD! Og ikke nok med det: Melder du deg på Xtep Løpskarusellen innen 15.mars, så får du hele 40 % rabatt på modellene Xtep 160X 2.0 og 160X 3.0! Dette er topp karbonsko. Førstnevnte modell kan skilte med 4.plass fra VM på maraton i 2022, samt både seier og 3.plass i Paris Marathon i fjor!

Deltakerne kan få sin egen rabattkode ved henvendelse til frode@sportsmanden.no

Les mer om skoene fra Xtep her

SUPERSKO: Alle deltakerne i XTEP Løpskarusellen kan få kjøpe karbonskoene til Xtep til ekstra gode priser.
Melder du deg på innen 15.mars får du denne modellen 160X 3.0 til hele 40 % rabatt!  

Påmelding til XTEP Løpskarusellen 2024

Xtep Løpskarusellen 2024 pågår i perioden fra 1. mars – 31. oktober 2024.

Både påmeldingsskjema og resultatrapporteringsskjema finner du her:

Påmelding

Resultatene sendes inn fortløpende i Facebookgruppen, eller du kan velge å rapportere resultatene dine via dette skjemaet:

Resultatskjema
Eksempel på resultatinnlegg.

Priser og premier

Løpskarusellen 2024 – alle distanser: Kr 450,- 

Løp så mange 3 km, 5 km, 10 km, halvmaraton og/eller maraton du vil i hele perioden fra 1. mars – 31. oktober og delta i et fargerikt og inspirerende fellesskap.

Medlemmer i Team Sportsmanden får kr 50 i rabatt og betaler kr 400,-

Du kan melde deg inn eller lese mer om Team Sportsmanden her.

Betaling:
Vipps beløpet til nr 9916 9563 – eller overfør til konto 1204.54.99802.
– Merk: Løpskarusellen 2024.

Løpskarusellen 2024 – enkeltdistanser: Kr 200,- 

Løp så mange ganger du vil på den valgte distansen i hele perioden. 

Løpesko og deltakertrøye

Foruten at deltakere får 15 – 40 % rabatt på kjøp karbonsko fra Xtep, får man også tilbud om å bestille Løpskarusellens egen løpetrøye. Dette vil være en trøye av meget god kvalitet levert av SportDesign. (Vi kommer tilbake med et konkret tilbud.)

Uttrekkspremier

Det vi være fine uttrekkspremier underveis, som løpetøy, sportsernæring, rabattkuponger eller andre goodies.

– – –

Kriterier

Løpskarusellen baseres på tillit, men det er enkelte kriterier som bes følges, for mest mulig like vilkår:

  • Løpet dokumenteres ved bilde av gps-fil fra løps-apper som Strava eller fra smartklokke som Garmin, Polar etc. Alternativt ved innsendelse av resultatskjema.
  • Loggført distanse på gps må være minimum 3,0 km, 5,0 km, 10,0 km, 21,098 km eller 42,195 km og netto fall i løypeprofilen bør ikke være mer enn henholdsvis 10 m, 20 m, 30 m, 40 m eller 60 m hvis det ikke er en rundløype eller frem-og-tilbake løype. Dette er litt mer enn tillatt som godkjente perser i ordinære løp, der grensen er 1 promille. Vi er ikke like strenge, men ønsker noenlunde like forhold og unngå løyper med nedoverbakkeløping. Men løypene og forholdene kan jo uansett ikke kan bli like i et sånt konsept, og dette er veiledende regler.
  • Du må altså passere «målstreken», men det gjøres ingen tidsjustering for løpte meter utover gjeldende distanse. Det gjelder altså å være snar på stoppknappen, men ikke stoppe klokken før målstreken for full distanse er nådd! 
  • Du må starte klokken når du starter løpet, og stoppe tiden når «målstreken» er passert.
  • Man kan ikke sende inn resultater fra ordinære løp som tellende løp i Løpskarusellen. 
Eksempel: Du tar selv tiden og dokumenterer. Husk at gjeldende distanse må passeres før klokken stopper, og det gjøres ingen justering av registert tid.

Ingen lisens og eget ansvar
For ordens skyld: Du betaler ingen løpeskatt til NFIF for å delta i Løpskarusellen! Alle deltar på eget ansvar.

Historikk

Alle tidligere resultater fra Løpskarusellen

Reportasjer fra Løpskarusellen på Sportsmanden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!