10 km,  5 km,  Halvmaraton,  Løpskarusellen 2019

Saxegaard og Christiansen vinnere av Vårkarusellen

Kampen om sammenlagtseieren i Sportsmandens Vårkarusell ble en hard duell mellom Jørgen Saxegaard og Kjell Arne Olsen.

Kjell Arne Olsen var raskest av de to på 5km, men Jørgen Saxegaard var best av de to på de to lengste distansene. På 10 km tok de to dobbeltseier totalt, mens det ble 2. og 3.plass på den korteste distansen til de to rivalene som begge løper i klasse M50-59 år.

Mens Olsen var 14 sekunder raskere på 5 km, var Saxegaard 28 sekunder foran på milløpet. Dermed var det halvmaraton som i praksis ble avgjørende, selv om de to der “bare” fikk 4. og 5.plass. Men med Jørgen 1.18 foran Kjell Arne her, ble det fjorårets vinner av Høstkarusellen som tok første stikk sammenlagt, foran fjorårets vinner av Sommerkarusellen!

Jan Rune Nuland, Per Magnar Stavland og Peder Guldbørnsen har også fullført alle tre distansene og tar dermed 3., 4. og 5. plassen sammenlagt i Vårkarusellen.

Hos kvinnene var det selvsagt Silje Christiansen som vant sammenlagt etter tre distanseseire, mens Merete Bolin også har fullført alle distanser som henholdsvis nummer 3, 2 og 2.