10 km,  5 km,  Invitasjon

Bli med på Sportsmandens Nyttårstrim!

Start det nye året med å bli med på Sportsmandens Nyttårstrim i årets første helg!
Virtuell konkurranse, sosialt eller alene – alle kan delta. Løp der du bor!

Sportsmandens Løpskarsuell tyvstarter sesongen med å arrangere et kortreist og virtuelt lavterskel-løp på 5 km eller 10 km. Du kan løpe ditt eget løp der du bor i løpet av helgen. Det er bare å registrere tiden på egen gps-klokke eller mobiltelefon og sende inn resultatet i eget skjema nedenfor.

Dobbel sjanse til felles start i Ski!

Lørdag og søndag kan du også bli med på Sportsmandens Nyttårstrim i Ski – i samme løype som Sportsmandens Jubileums 5-er gikk for to år siden.

Der har du to muligheter; du kan bli med på 5 km lørdag 4.januar og/eller 10 km på søndag, med start kl 11.30 begge dager for de som eventuelt har lyst å bryne seg litt med å løpe sammen med noen andre. Begge løypene er langs gangveien på den gamle jernbanelinjen med start vis-a-vis XXL i Ski – vi løper frem og tilbake og snur etter henholdsvis 2,5 km og 5 km.

Det blir servert saft og varm gløgg etterpå. Deltakerne får også mulighet til å kjøpe superproteinet Lactoferrin Gold til superpris på kr 200 for 4 esker – mot normal pris kr 349 for 1 eske!

Klar til start i Jubileumsløpet for to år siden. Start i fellesløpene i Ski lørdag og søndag går samme sted, men deltakerne kan løpe der de selv bor og ta tiden sin selv.
(Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Informasjon om Sportsmandens Nyttårstrim:

Tidsrom:
Dato: 3.januar – 5.januar kl 22.00
Tid: Løp når du vil innen dette tidsrommet. Siste frist for å delta: Du må sende inn resultatet i skjemaet senest søndag 5.januar kl. 22.00.
Sted: Løp hvor du vil. I Ski er det mulighet til felles start både lørdag og søndag kl 11.30. (Da rekker du også å få med deg Tour de Ski etterpå…)

Påmelding/resultatregistrering:
Du sender inn felles skjema HER innen søndag 5.januar kl 22.00.

Resultater/publisering/premiering:
Legg gjerne ut et bilde fra løpet ditt på Løpskarusellens Facebookside også!
Resultatene vil publiseres på Facebooksiden og her på hjemmesiden mandag 6.januar. Det er ingen premiering, men det trekkes ut en vinner som har deltatt enten virtuelt eller i Ski som får gratis deltakelse i Løpskarusellen 2020.

Løypekart:
Kart over traséen for 5 km kan du se HER. 10 km-traséen fortsetter langs gangveien, under rundkjøringen ved E18 og langs E18 nord-vestover i retning Vinterbro/Oslo (se kart), for vending etter 5km (omtrent der “E18” er avmerket på kartet).

Fra traséen mot Østensjøvann i Ås. Gangveien er bar og fin nå.

Priser:
5km / 10 km: Kroner 100,-
“Nyttårs-dobbelen”med begge distanser: Kr 150,-

Prisene er de samme om du deltar i ditt eget virtuelle løp eller stiller i Ski. Påmeldingsavgiften betales senest ved innsending av påmelding/resultatskjema.

Tidtaking:
Alle tar sin egen tid manuelt – også for fellesstartene i Ski – og sender inn resultat i eget skjema for påmelding/resultatregistrering.

Alle deltakere løper på eget ansvar. Ingen lisens.

Ta tiden selv!

Så møt opp i Ski på lørdag eller søndag – eller ta utfordringen der du bor. Godt, nytt og sprekt løpeår!

Her kan du se hvordan det gikk i Sportsmandens Jubileums 5-er

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!