10 km,  5 km,  Halvmaraton,  Høstkarusellen,  Løpskarusellen 2020

Tony Gjerde med beste prestasjon i Høstkarusellen – vant halvmaraton på 1.10.29 – oppdatert

Anne Renate Bergtun med hat-trick i Høstkarusellen

Alle resultatene fra Høstkarusellen er nå klare. På halvmaraton klinket Tony Gjerde fra Bøler IF til med den sterke tiden 1.10.29 til en soleklar seier. Gjerde, som vant distansen også i Vårkarusellen, slo dermed tilbake etter at Mads Berge hadde vunnet distansen i Sommerkarusellen på bedre tid. Øystein Gøthesen fra Haugesund Idrettslag ble andremann på 1.21.01.

Anne Renate Bergtun fra Asker Skiklubb Turløpergruppa sikret seg halvmaratonseieren hos kvinnene med gode 1.38.04 etter å ha perset med fem og et halvt minutt! Inger Johanne Klokset fra Team Sportsmanden fulgte på andreplass.

–En fantastisk bra avslutning på en ellers småtung sesong. Jeg visste at jeg egentlig kunne, men jeg har ofte ikke fått full uttelling i år. Takk til Asker Skiklubb Turløpergruppa for mange flotte treninger. Jeg håper vi snart får lov til å starte med organisert trening igjen, skrev Bergtun på Strava etter rekordløpet sitt 14.november.

Anne Renate Bergtun slo til med kjempeforbedring av persen på halvmaraton og vant alle tre distansene i Høstkarusellen 2020.

På den korteste distansen var det 5 kilometer-eksperten Roger Thompson fra Team Sportsmanden som var raskest med 16.24. På forsidebildet sees Thompson til venstre og halvmaratonvinner Tony Gjerde til høyre, fra et tidligere løp under Oslo Maraton. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Det ble en ny seier til Anne Renate Bergtun på 5 km med 21.37. Inger Johanne Klokset var ikke langt bak med 21.52, mens evigunge Vera Nystad tok tredjeplassen med 25.55.

På 10 km ble det seier til Magne Strømeng fra FIK Stein i Hammerfest, som vant på 35.39, foran de to siste års sammenlagtvinner Øystein Høines Larsen fra Åsebøen Løpegruppe på Karmøy med 36.43, mens Team Sportsmandens Roar Tomter også snek seg såvidt under 37 minutter.

Også her var Anne Renate Bergtun beste kvinne på tiden 45.07 og sikret seg med det både trippelseier og sammenlagtseieren i Høstkarusellen.

Øystein Høines Larsen og Anne Renate Bergtun vant Høstkarusellen sammenlagt

Deltakelsen i Høstkarusellen var ikke all verden. Det var adskillig flere med i Vårkarusellen, og også i Sommerkarusellen var deltakelsen bedre, noe som nok hovedsakelig skyldes det stadig økende antallet med virtuelle konkurranser.

Sammenlagtvinneren de to første årene av Løpskarusellen, Øystein Høines Larsen, hadde en forrykende avslutning av årets karusell med sine tre løp på de siste tre dagene og snek seg med det såvidt foran Roar Tomter på sammenlagtlisten.

Anne Renate Bergtun ble som allerede nevnt suveren vinner av kvinnenes Høstkarusell sammenlagt, foran Vera Nystad. Superveteranen hadde klart flest innsendte resultater i Høstkarusellen blant kvinnene med hele 18 starter, 6 på hver distanse!

Vi kommer tilbake med endelig resultatliste for hele Løpskarusellen 2020.

Sterk avslutning sikret sammenlagtseieren i Høstkarusellen for de to første sesongenes totalvinner Øystein Høines Larsen.

Resultater Høstkarusellen 2020

Resultater 5 km

Resultater 10 km

Resultater halvmaraton

Resultater Høstkarusellen sammenlagt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!