Halvmaraton,  Løpskarusellen 2020

Alt om Løpskarusellens halvmaraton

Tony Gjerde og Kristin Overvaag vant den lengste distansen – Vera Nystad med hele 13 halvmaraton

Tony Gjerde og Kristin Overvaag vant den siste og lengste distansen i Løpskarusellen 2020.

Bølerløperen Tony Gjerde fullførte dermed sitt sitt hat-trick med seier på alle distansene i Løpskarusellen 2020. Vinnertiden på halvmaraton var meget sterke 1.10.29. På andreplass fulgte Mads Berge fra Team Sportsmanden med 1.12.41. De to var i en egen klasse og det var et stort sprang tidsmessig til tredjeplassen til Henrik Brøvig fra Oppegård IL på 1.20.09.

Forsidebildet: Tone Gjerde der han trives best, i “Bøler-traktene” rundt Nøklevann i Østmarka.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Kristin Overvaag sin vinnertid fra Vårkarusellens løp allerede 28.mars holdt også til seier totalt i Løpskarusellen. Anne Renate Bergtun fra Asker Skiklubb, som perset med 5 1/2 minutt da hun vant distansen i Høstkarusellen på 1.38.04 fulgte på andreplass, mens Inger Johanne Klokset fra Team Sportsmanden sikret seg den siste pallplassen med 1.40.14.

Anne Renate Bergtun satt en solid ny pers da hun sikret seg andreplassen på halvmaraton i Løpskarusellen. (Foto: Privat)

Totalt ble det sendt inn 144 resultater på halvmaraton i Løpskarusellen 2020, hvorav 99 fra menn og 45 fra kvinner. Flest løp hadde superveteran Vera Nystad med 13 halvmaraton i klasse K70+. Hun løp blant annet halvmaraton tre dager etter hverandre på ferieoppholdet i november og rapporterte følgende fra sitt opphold i Puerto Rico:

Nå har jeg prøvd å løpe tre halvmaraton på tre dager. Ganske spennende å se hvordan det funker. Starter i mørket i litt vanskelig terreng i 2 kilometer. Løper på en smal rygg ved siden av veien med et høyt stup på den andre siden!

3 halvmaraton på 3 dager: Litt tryggere og flatere her ved strandpromenaden,. Vera Nystad er ikke skvetten og ligger heller ikke akkurat på latsiden i ferien.


Alle resultater på halvmaraton i Løpskarusellen 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!