5 km,  Løpskarusellen 2020

Her er alle resultatene fra 5 km i Løpskarusellen

Tony Gjerde og Christina Elisabeth Jacobsen vant “sprintdistansen” – Kjell Arne Olsen imponerte!

Det ble sendt inn hele 183 resultater på 5 km i Løpskarusellen 2020. Aller raskest var Tony Gjerde fra Bøler IF med 15.51 og Christine Elisabeth Jacobsen med 19.52

Men det var close race. Tidligere 5 km-vinner Roger Thompson og Mads Berge – begge fra Team Sportsmanden – hadde nest beste tid med 16.24. Thompson får andreplassen på distansen i kraft av bedre nest-beste resultat, med 16.48.

Mads Berge med nest raskeste tid på 5 km, sammen med Roger Thompson.

Hos kvinnene var det kun vinneren Christine Elisabeth Jacobsen som kom under 20 minutter. Elin Solvang var en god nummer to med 21.25, mens Anne Renate Bergtun og Mariann Sandvik begge var like bak med 21.37. Bergtun får tredjeplassen her i kraft av flere andre gode løp på distansen, mens Sandvik kun har det ene løpet.

Mariann Sandvik løp meget sterk her i sin ene start i Løpskarusellen.

Klinket til med årets beste tid i aldersklassen

Den desidert beste prestasjon på distansen stod superveteranen Kjell Arne Olsen for. 60-åringen løp allerede 14.mars distansen på fantastiske 17.49, en tid som er bedre enn bestetiden i klasse M60-64 på Kondis-statistikken for samtlige normale løp i 2019, og også bedre enn den beste tiden som er registrert i klassen i år! Lars Harald Blikra topper årets statistikk med 17.56, foran Olsen sitt løp på 17.57 i Perseløpet nummer 7.

FANTOMLØP! Kjell Arne Olsen imponerte kolossalt på 5 km i Løpskarusellen i mars. Her og på forsidebildet er han i farta i Perseløpet i den samme løypen som han benyttet i sololøpet i Løpskarusellen.
Alle foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Totalt var det 183 innsendte resultater på 5 km i Løpskarusellen 2020, hvorav 134 fra menn og 49 fra kvinner.