Vårkarusellen,  Xtep Løpskarusellen 2022

Resultater Xtep Vårkarusellen

Her er alle resultatene per distanse for Xtep Løpskarusellen Vår – for perioden mars – mai 2022.

Xtep Løpskarusellen er ment som testløp og ekstra motivasjon i treningen gjennom løpsåret og flere sender inn mange resultater – noe som er helt supert. På resultatlisten har vi imidlertid kun tatt med det beste resultatet fra hver deltaker.

Resultater XTEP Vårkarusellen 2022

VANT: – Mitt bidrag i dag ble en halvmaraton på banen i Lillestrøm. 1:29:12. Min beste tid på 5 år, og nest beste noensinne. Veldig fornøyd bestefar, skrev Håkon Rekstad til dette bildet i Løpskarusellen sin Facebookgruppe etter sitt halvmaraton 31.mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!