Xtep løpesko,  Xtep Løpskarusellen 2022

Spesialtilbud på Xtep sine fantastiske karbonsko!

Deltakerne i Xtep Løpskarusellen får nå et eksklusivt tilbud om å kjøpe karbonskoene Xtep 160X 2.0 til spesialpris.

Skoene har fått meget gode skussmål og har en veiledende pris på kr 2.500. De selges i enkelte butikker til kr 2.300. Deltakerne i Løpskarusellen får nå tilbud om å kjøpe skoen til kr 1.900. (Kr 80 i frakt/porto kommer i tillegg, men alternativt kan skoene hentes enten på Kolbotn eller på Vinstra.)

Dette er modellen som Therese Falk sier er sine favorittsko, og som Kirsten Marathon Melkevik har omtalt som “fantastiske sko og veldig gode å løpe i”.

Det er også skoen som Nazret Weldu ble nummer 4 med i VM på maraton i Oregon nylig på ny eritreisk rekord (2.20.29) – og som Hverdagstreneren Øyvind Kvernen perset med på halvmaraton med tre minutter i en alder av 50 år i Berlin i mars! Og som den meget gode motbakke- og fjelløperen Anita Iversen Lilleskare kaller for sine nye favoritter!

For å nevne noe.

Nye favoritter? Xtep 160X 2.0

Bestilling


Tilbudet gjelder kun til onsdag 10.august.

Ønsker du å bestille skoen, eventuelt har spørsmål – så send en mail til frode@sportsmanden.no og oppgi størrelse og adresse.

NB: Dette tilbudet gjelder kun for de som er påmeldt i selve Løpskarusellen. Dersom du ikke er påmeldt, kan du fortsatt melde deg på nå for redusert pris for resten av Sommerkarusellen (ut august) og for Høstkarusellen (september – november) for kun kr 300 (samme pris som kun for Høstkarusellen) – og da også bestille sko om du ønsker det! 😀

For bilde av skoene og oversikt over størrelser, se skjema nederst.

Påmelding til Løpskarusellen gjøres her:

Påmelding Xtep Løpskarusellen

Løpskarusellen kan løpes hvor som helst. Merete Bolin sendte inn dette bildet etter sin 5 km på 24.33 løpt i 27 grader på Malta nylig!

Se resultatene fra Vårkarusellen her

Nå kan du også få kjøpe skoene som Connie Schneider er så glade i til spesialpris.
Skjema for sammenligning av skostørrelser.Mer om skoene til Xtep her:

Xtep.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!