Sommerkarusellen,  Xtep Løpskarusellen 2022

Resultater Xtep Sommerkarusellen

Her er resultatene per distanse for Xtep Løpskarusellen Sommer – for perioden juni – august 2022. 

Xtep Løpskarusellen er ment som testløp og ekstra motivasjon i treningen gjennom løpsåret og flere sender inn mange resultater – noe som er helt supert. På resultatlisten har vi imidlertid kun tatt med det beste resultatet fra hver deltaker per distanse. 

Resultater XTEP Sommerkarusellen 2022

– Dagens bidrag ble en test av Langhusløpets 10 km. Variert, kupert trasé på gangvei og sti krydret med noen deilige bakker. Tørt og fint i skogen, skrev Merete Bolin til dette bildet i Løpskarusellen sin Facebookgruppe etter sitt løp 17.juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error

Likte du Løpskarusellen? Inviter gjerne med flere!